Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
TopOverBentis

Waar staat Bentis voor?

Het Bentis Logo symboliseert waar we als bedrijf voor staan. Vier belangrijke pijlers die samen zorgen voor een flexibele werkwijze op basis van een stabiel fundament van kennis en ervaring.

Inhoudelijk vierkant de beste.
Vanaf 1989 is Bentis leverancier van oplossingen voor verzekerings- en schademanagement. Dat betekent dat we inhoudelijke oplossingen hebben die tot in de kleinste details doorwerken. Door de nauwe samenwerking met onze klanten zijn deze vertaald in praktisch werkbare applicaties.
Flexibele en klantgerichte serviceverlening.
De klant, of eigenlijk de eindgebruiker, staat voorop. Met de eisen van de business als randvoorwaarde worden de wensen van de gebruiker vertaald naar de dagelijkse praktijk. Dit resulteert in een laagdrempelige gebruiksvriendelijke applicatie die doet wat het moet doen.
  Hoge mate van transparantie.
De drijfveer van Bentis is passie. Voor het vak, de klanten en de gebruikers. We weten van elkaar hoe de vork in de steel zit. We zijn open en eerlijk: ‘what you see is what you get’. U kunt ons alles vragen. Wij geven altijd eerlijk antwoord.
Een duidelijk perspectief.
Bentis is een kleine organisatie die zich richt op een specialistische markt. We zullen de komende jaren beperkt groeien om onze kennis en kunde breder te vermarkten. De prioriteit ligt op hetgeen we hebben opgebouwd met een gezonde focus op nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen.